Διανυκτέρευση στο Μουσείο

Dianyktereusi_2011_thH Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας & Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης διοργανώνει, σε συνεργασία με το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, τη δράση "Διανυκτέρευση στο Μουσείο", την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 19.00 μμ και θα τελειώσει την επόμενη μέρα το πρωί.

Τα παιδιά που θα πάρουν μέρος πρέπει να είναι από 10 έως 12 ετών. Στο πλαίσιο της δράσης τα παιδιά θα συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Όψεις της καθημερινής ζωής στην παλαιοχριστιανική εποχή», που θα υλοποιηθεί από τις μουσειοπαιδαγωγούς του μουσείου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους θα προσφερθούν στα παιδιά από τον Δήμο Θεσσαλονίκης βραδινά σνακ και πρωινό, οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα.

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους: υπνόσακο, μαξιλάρι, φακό, παντόφλες, ζεστά και άνετα ρούχα.

Οι γονείς θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και θα υπογράψουν Υπεύθυνη Δήλωση για τη συμμετοχή των παιδιών τους στην πολιτιστική δράση.

Την βοήθεια και την υποστήριξη, κατά την διάρκεια της βραδιάς θα παρέχει η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη με τους βρεφονηπιοκόμους και νηπιαγωγούς των Παιδικών Σταθμών καθώς και την Ομάδα Διάσωσης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στο πρόγραμμα θα πρέπει να δηλώνουν συμμετοχή στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας & Τουρισμού, στο τηλέφωνο 2310 280328, από 28/11 έως 01/12.