Απολογισμός εκδήλωσης Κυριακές στο ΜΒΠ 8: Εργαστήριο κεραμικής

News kyr keramikiΟλοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το δημιουργικό εργαστήριο κεραμικής, που διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013, στο πλαίσιο των "Κυριακών στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού 2012 - 2013".
Η δράση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων με την κεραμίστρια Ρέα Λαζαρίδου και τη συνδρομή της συντηρήτριας Αννέτας Τσούκα και της μαρμαρογλύπτριας Φρόσως Θέου.
Συμμετείχαν συνολικά 73 άτομα, γονείς και παιδιά, που γνώρισαν την παραδοσιακή τέχνη του αγγειοπλάστη, ήρθαν σε επαφή με τον πηλό και δημιούργησαν τα δικά τους ψηφιδωτά.

Δείτε στιγμιότυπα από το εργαστήριο

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το δημιουργικό εργαστήριο ψηφιδωτού, που διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο των «Κυριακών στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού 2012 - 2013». Η δράση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων με τη συνδρομή των συντηρητών του Μουσείου, Γ. Κίσσα, Α. Τσούκα, και της μαρμαρογλύπτριας Ε. Θέου.

Συμμετείχαν συνολικά 50 άτομα, γονείς και παιδιά που επισκέφτηκαν το μουσείο και παρατήρησαν ψηφιδωτά που εκτίθενται εκεί, ενώ στη συνέχεια δημιούργησαν τα δικά τους ψηφιδωτά.